Black and White

Här är två bilder från gårdagens fotning! Första gången jag fotade med speedliten men oj vilken skillnad, förhållandevis lätt att använda dessutom. Verkligen nöjd med det köpet! :)

Canon eos 1000d - Canon EF 50 mm 1,8 II - Copyright (©) sjodinfoto.blogg.se

Lördagsgodis!

Igår tog shopaholicern i mig över och det slutade med att jag nu äger en Speedlite 550 ex! Den kommer verkligen att vara till stor hjälp, framförallt vid modevisningen som jag ska fota nästa helg! Har aldrig tidigare fotat den typen av evenemang så det kommer verkligen att bli en utmaning, dock väldigt roligt:)

Lite utfyllnad!

En bild jag fotade i sommar! Denna får fungera som utfyllnad nu i väntan på nya bilder:)

Copyright - sjodinfoto.blogg.se

Nattfotning

Hade lite att göra så åkte och fotade trafiken längs e4:an norrgående riktning. Förvånandsvärt lite bilar, men det är ju trots allt Härnösand..Så som sagt, på tok för lite bilar för att det skulle ge någon effekt. Blev endast 6 ynka exponeringar innan jag längtade hem igen:) Får göra om det då klimatet är vänligare!

Canon eos 1000d - Canon EF 50 mm 1,8 II - Hoya star filter

Fotosession - Notsand

Sådär, då var redigeringen av bilderna klara. Väldigt nöjd med nya gluggen! Skarpa och fina bilder med mjuk och härlig bokeh! Väldigt nöjd! Ett extra tack till min kära flickvän som ställde upp som modell! :)

Canon eos 1000d - Canon EF 50 mm 1,8 II - Copyright (©) sjodinfoto.blogg.se

Ny beställning!

Har precis införskaffat mig ett nytt objektiv, ett canon 50 mm 1.8 II. Extremt prisvärt måste jag säga, sjukt bra optiskt kvalité för endast 995 kr, rekommenderas starkt! Har även skaffat mig en ny utrustningsväska från Dörr, liten och praktisk väska som rymmer kamera + 3 objektiv. Nu väntar jag bara på att få testa objektivet på riktigt, har en inplanerad plåtning med min kära flickvän snart. Bilder kommer inom kort.

RSS 2.0